Dreadlovers

Dreadlocks

Natuurlijke Dreadlocks (tegenover synthetische)

Voor het zetten van natuurlijke dreadlocks wordt er bij Dreadlovers met twee verschillende technieken gewerkt:

Dreadpermanent

Een dreadpermanent kost je, inclusief shampoo waarmee je achteraf je dreads kan wassen €240. Een afspraak maak je uitsluitend telefonisch (tel 0032497100107), deze is echter pas definitief wanneer je per e-mailvan ons een bevestiging hebt ontvangen en als wij van jou een e-mail ontvangen met de gegevens van OS van het voorschot(25%)

Belangrijk Voorschotten worden niet terugbetaald.We doen dit om te vermijden dat mensen onbezonnen afspreken.

De dreadpermanent is een snelle oplossing wanneer je van een hoofd vol dreadlocks droomt. Je haar heeft er een minimumlengte van dertien centimeter voor nodig. Ben je niet zeker of jouw haar hieraan voldoet? Kom dan even langs in onze winkel en dan bekijken we samen de mogelijkheden. Hoe langer je haren zijn bij het plaatsen van de dreadlocks, hoe sneller je ze natuurlijk in een staartje kan dragen en hoe beter ze zich zullen vormen.

Voordelen dreadpermanent:

  • Stevige en mooie  ‘volwassen’  dreadlocks na zes tot acht maanden (mits enkele bijwerkbeurten) in plaats van anderhalf jaar.
  • Je dreadlocks worden gefixeerd door middel van permanentvloeistof, er komen dus geen wax of andere producten aan te pas. Let wel, permanentvloeistof is een chemisch product, hetzelfde dat wordt gebruikt bij de kapper om bvb krullen of ontkruld haar te bekomen.

Nadelen dreadpermanent:

  • Je dreadlocks zijn aanvankelijk gekruld (dit door de permanentvloeistof). Dit is echter tijdelijk.

 Dreadlocks zonder permanent product

Deze techniek wordt vooral toegepast voor mensen die uitdrukkelijk wensen zonder chemisch product behandeld te worden of indien de dreadlocks dadelijk bij het plaatsen worden verlengd (zie dreadextensions).

Het haar wordt gescheiden en opgecrepeerd en vervolgens worden de dreadlocks vastgezet door middel van wax en touwtjes.  Dit is nodig ter ondersteuning omdat anders bij de eerste wasbeurt de dreads gedeeltelijk zouden loskomen. Na verloop van tijd, als de dreads voldoende zijn gevormd, mag het touwtje worden verwijderd, in het geval van dreadextensions moet het touwtje er evenwel rond blijven omwille van de garantie (dreadextensions worden steeds gratis hersteld bij normaal gebruik en defect)

Hij geeft op het einde van de rit hetzelfde resultaat, enkel de uiteinden zijn minder in dread ‘gelockt’ en het ‘lockingsproces’ neemt meer tijd in beslag omdat de permanentvloeistof het haar licht beschadigd en de dreads sneller vormen.

Ook hier wordt op voorhand best een afspraak gemaakt (zie dreadpermanent, maar in dit geval is het voorschot vastgelegd op 40 euro) maar in het geval van dreadextensions wordt er ter plaatse in de winkel kleur en aantal besproken, waarna we je een richtprijs geven, waarbij we 25% voorschot vragen, omdat ook in dit geval haar moet worden aangekocht.

Wil je slechts 1 of enkele dreadlocks, is de prijs als volgt:

1 dread : 5 euro, vanaf 20 dreads 4 euro per stuk

per dreadextension (+- 11 cm) : vaste prijs van 4 euro

Bij alle verdere vragen of onduidelijkheden, aarzel niet om ons te contacteren, er zijn enorm veel oplossingen en mogelijkheden in ieders budget!